Obs: Workshopen är redan fullbokad men om du är intresserad kan du skriva upp dig på reservlistan.

Vår årliga workshop löper av stapeln 17-18 februari 2024. Som vanligt äger workshopen rum på Evolutionsmuseet/EBC i Uppsala. Denna gång kommer workshopen att handla om familjen Mycocaliciaceae, framför allt släktet Chaenothecopsis, svartspikar. Hanna Tuovila från Finland kommer att guida oss bland dessa spännande arter. Ta gärna med eget material att studera i mikroskopen! Workshopen kommer att vara på engelska.

Som vanligt kommer det också att finnas möjligheter att se på andra intressant lavar som hittats i Sverige under året och att ta med sig eget material man vill visa upp eller fråga en expert om. På lördagkvällen går vi ut och äter middag tillsammans i Uppsala.

Vi tar ut en avgift på 300 SEK för deltagande. Antalet deltagare är begränsat till 25 för tillfället. Först till kvarn gäller. Vid anmälan ange också om du vill delta på middagen på lördagkvällen.

Anmälan sker till Martin Westberg: martin.westberg(at)em.uu.se.