Workshop den 1-2 februari 2020 i Uppsala

Anmälning är öppen till SLF:s workshop 2020!

Workshop  Bland annat kommer Stefan Ekman att berätta för oss om arter i släktet Bacidina och vi kommer att få en rapport från Göran Thor om förändringar i den nya rödlistan som kommer ut under våren 2020. Vi har ett lab med stereoluppar och ljusmikroskop och med utställningar av intressant material, bl.a. nyheter i Sveriges lavflora. Vi rekommenderar att du tar med eget material, både intressanta kollekter som du vill visa upp och material du vill få hjälp att bestämma. På lördagkvällen går de som vill ut och äter middag på en restaurang i Uppsala.

Plats & tid  Evolutionsmuseet, Norbyvägen 16, Uppsala. Start kl. 10 på morgonen lördag 1 februari. Vi räknar med att avsluta kring 15-tiden på söndag eftermiddag.

Kostnad  Ingenting för SLF:s medlemmar, men deltagare måste själva organisera och betala övernattning och mat. Det finns ett kök med kylskåg, mikrovågsugn och kaffeautomat på Evolutionsmuseet.

Anmälan Via epost till martin.westberg(at)em.uu.se senast söndag den 26 januari 2020. Säg till om du vill vara med på middagen på kvällen.

Obs! Antalet deltagare är begränsat till 25.